tisdag 5 september 2023

Exakt perfekt……




Sovmorgon. Ja vad kan väl vara bättre än det när livet varit/är inflammerat. Jag behöver vilan och att få vila ut tillsammans utan några måsten kom exakt perfekt i mitt liv. 
Vi hasade oss upp efter ett tag och kaffet koktes, chill i soffan till halv tio, sen skulle myset väckas. Jag är noga med hennes rutiner just nu. Väldigt noga med tidig sänggång och mättande mat.

En promenad med Kennet på berget medans min andra hälft var i affären. Hon skulle laga middagen så jag kunde släppa det helt vilket var skönt.
Vi landade på altanen några timmar, vi lyssnade på radion och var väldigt nära varandra, den fysiska beröringen är väldigt viktig för oss just nu.

Mollie hade en kompis på besök, så härligt att se att hon umgås med människor i sin egen ålder, det känns som det vänder mer och mer nu. Vi är på rätt väg även om stegen kanske är lite väl små i min värld, med det är något jag får jobba med såklart.

Middagen åts sen väntade soffan, vi kollade till halv nio sen var jag inte intresserade av den aktiviteten mer. Sängen hägrade.

Måndag morgon halv sex kände jag en hand på min bara rygg, hon böjde sej över mej och frågade om jag var vaken, jajamensan jag är vaken och jag vill följa med dej ut och springa sa jag. Hon är underbar min tjej. 
Hon var redan springklädd så jag satte fart. På med kläderna och Kennet selades på sen drog vi iväg i gryningen.
En mil senare satt jag på trappan och sippade på mitt morgonkaffe. Gosse vilken lyx.

Mollie skulle till skolan. Jag brassade ägg och bacon. Jag vill rusta henne så väl som möjligt för dagen eftersom jag vet att hon inte äter skolmaten just nu. Hon var låg när vi satt i bilen, jag försökte lätta upp stämningen en aning men hon var svårt.

Jag fick rapport om att hon haft det tufft den fösta lektionen men hon hade fått sitta i grupprummet en stund. Resten av dagen hade hon varit med på lektionerna och även rasterna. Lite positivitet där alltså. Och ja, det behövs.

Jag röjde i min verkstad och jag fick fram ett vackert ämne. I med den i svarven och jag skapade. Vilka vackerheter. Glädjen kom tillbaka och livet känns lite lättare. 

Kvällen bestod av fysträning på handbollen och medan dom yngre pysslade med det tog vi äldre en promenad genom stan.





Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar