torsdag 14 september 2023

Strategier……


Jodå vi startade upp dagen i springskorna. Så länge min dotter mår bra av det och är peppad på det så kommer jag finnas vid hennes sida iklädd gympadojor och redo för berget. Hon var trött när vi gav oss av och pigg när vi kom hem. Bra.

Hon åt sen stadig frukost och duschade. Hon var pepp på plugget. Vi har en ny mötesplats nu och tro det eller ej. Jag gick med henne cirka 20 meter sen gick hon själv stadig emot sin stöttning som stod på utsatt plats. Jag blev lycklig långt in i själen, det vänder. Från det totala mörkret ses ljusglimtar varje dag nu. Jag var lätt när jag körde hem.

Jag berättade vad som hänt för min sambo som hade sovmorgon, en kaffe att fira framstegen var minsann på sin plats. När hon lämnat byn tog jag Mr K på en promenad. Lite svamp med hem och blöta skor. 

19 mm regn kom det och Mollie skulle ha ett springlopp i skolan kl 13:00. Jag hade hört av skolan om att hon gått in på NO utan bekymmer och det bådade gott. Sen var det tyst.

13:30 ringde min dotter och sa till mej att jag kunde köra mot skolan. Jag mötte henne och det fanns inte en torr fläck på ungen. Det hade gått bra på loppet och hallå, hon hade varit på alla fyra lektionerna som hon haft på förmiddagen. Spänningarna släpper mer och mer på oss båda. Tack gode gud för det. Och nä jag vet att vi inte är framme i mål än. Men vi är så mycket närmare än vi varit sen maj månad. Och jag tänker vara lycklig för det.

Vi åkte hem och av med alla kläderna sen i en gosig morgonrock, hon hämtade sitt täcke och la sej under det i soffan. Jag fixade varm choklad till henne medan hon pratade om skoldagen. Jag älskar att höra henne prata om sin dag. Det är så mycket glädje just nu och hon pratar. Bara det liksom. Wow.

Vi fixade hämtmat och bjöd mormor och morfar på. Dom hade med sej kinaschacket så vi lirade ett par matcher. Mysigt. Ännu en hundpromenad innan kvällen och den i solsken. Så härligt.

Mollie och jag parkerade oss i soffan och kollade på en film, sällsynt med viktig tid ihop. Min kära sambo kom inramlandes runt 20 snåret, hon hade haft en gräslig dag. Och den lyssnade jag på vid sänggång. Fint när man får ta del av varandras dagar och uppdateras på måendet.

Godnatt efter en bra dag.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar