måndag 25 september 2023

Lugnet…..

Nya tröjor till den kommande maran.

Helgen har varit fin. Mollie har mått bra och vi har verkligen fokuserar på lugnt och roligt. Lördagsförmiddagen vigdes åt loppisar, vi var på tre olika ställen, det uppskattades väldigt mycket. Eftermiddagen bestod mestadels av städning. Ibland får man ta ett ordentligt ryck, så är det bara. Lördagskvällen spenderade Mollie några timmar ihop med mormor och morfar på undantaget. Vi blev ensamma hemma med Mr k. Chill i soffan. 

Söndagen började med sovmorgon, vi gick inte upp förrän Mollie kom inspatserserande och sa godmorgon. Klockan var då runt nio. Vi tog en löprunda på en mil. Det kändes fin.

Mollie grejade med en skattkarta, vi skulle få besök av min sambos syster med familj under eftermiddagen och deras barn skull då aktiveras med en skattkarta med tillhörande skatter.

En vända till affären och ett par kids hämtades upp vid tåget. Vidare hem och maten fixades. Vi fick en fin eftermiddag och det var fullt ös i palatset. Ungar överallt. Så himla mysigt.

Kvällen blev lugn. Jag pratade lite med min dotter om hur hon kände inför veckan, hon kände oro. Mm vi får väl se hur veckan utvecklar sej.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar