fredag 22 september 2023

Studiedag…….





Studiedag och vi planerade in en dag tillsammans. Det är väldigt viktigt nu. Men innan barnen väcktes upp från sitt törnrosaslummer drog vi av en mil på berget. Det är så himla fint att se dagen gry och möta solens strålar när dom kämpar sej upp i öst.

Dom som har aktiviteter på skånesidan lämnade byn först, Mollie och jag tog det väldigt piano, men vi lyckades ändå sitta i bilen klockan åtta. Mot Köpenhamn. Och vilken dag vi fick. Vi körde bil till Malmö, tog tåget över sundet och vidare färdades vi med buss till Köpenhamn zoo.
Mollie tyckte det var fantastiskt och det var liksom det som var meningen. Hon förde och jag följde.

När vi kände oss klara med parken tog vi bussen igen. Hon såg en affär hon ville in i så vi tryckte på busstoppknappen och hoppade av. En tygaffär som just denna dag hade riktigt bra deals. Händerna fulla och vi gick mot stationen igen. På tåget somnade Mollie mot min axel, det tar på krafterna att åka utomlands. En snabb sväng inom Nova Lund sen hem.

Kvällen stundade det handboll för tjejerna, jag och min kära sambo gick ner till Ica och köpte lite förnödenheter. Sen kollade vi på träningen en stund.
Godnatt när vi kom hem.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar