torsdag 28 september 2023

Min värld……





Det går upp det går ner, det går framåt och det går tyvärr även bakåt. Vi sliter, kämpar och försöker. Nya strategier, nya idéer och nya mål sätts upp. Ibland går det ibland går det inte. Men medicin var inget alternativ, inte den medicinen i alla fall. Hon är uppe varje morgon och springer, duschar och trycker en stadig frukost innan plugget. Ja vi gör vad vi tror är rätt.

Vi har lyckats få till en läkartid på en avdelning som ska vara bäst lämpad för kids med sånna problem Mollie har. Det är om tre veckor. Alldeles för länge i min värld. Men min värld stämmer inte överens med den andra världen märker jag.

Jag har även blivit kallad på ett möte till skolan där alla som har någon form av kontakt med Mollie ska medverka, det rullar på men det går sakta. Under tiden kämpar hon och hon lyckas ibland. Lyckas stå emot flykten. 

Jag hämtade upp henne från skolan och fick nyheten om att hon varit med på gympan och syslöjden under dagen. Jag blev genast på bättre humör. Vi firade detta med att köra upp till grundsjön och grilla korv. Det var en galet fin höstdag och Mollie verkade uppskatta det.
Hemma igen och vi tog ett bad på altanen. Det är viktig tid. Då när vi sitter i stillhet och samtalar. 

Lite chill i soffan innan godnatt. En bra dag får jag nog ändå säga.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar