onsdag 13 september 2023

Ljusning…….

Lycka över sitt rum.


Jodå vi mötte dagen springandes jag och min dotter. Hon var lite öm i benen efter handbollsmatchen dagen innan men det lättade efter första backen. Vi sprang på grusvägar och vi sprang på stigar. Vi pratade lite och ibland var vi tysta. Tre rådjur korsade vår väg och det var ett vackert inslag.

Hon in i duschen och jag fixade bacon. Hon var redo. Jag gav förslaget att vi skulle möta hennes skolhjälp på ett annat ställe. Att vi skulle gå ifrån bilen och mötas på vägen. Mollie köpte det och jag blev glad. Det kändes som ett framsteg.
Jag fick rapporten om att hon spatserat rakt in på NO lektionen.

Jag hämtade henne 13:50 och vi gick igenom dagen ihop. Hon berättade att NO:n funkar fint men på matten hade hon fått räkna sekunderna på sin klockan. 45 st gick innan hon kände sej lugn. Det var bra sa jag. 
På gympan hade det också varit tungt men hon hade inte flytt, hon hade stannat kvar vilket gladde mej väldigt. Jag vet hur hon kämpar.
Till Tyska hade det låst sej och då fick hon vara i grupprummet, likadant med svenskan. Men hon berättade att hon hade kunnat tänka sej att gå in igen i lektionssalen efter hon samlat sej. Jag skickade då bums ett meddelande till skolan att dom kanske kunde gå och stämma av med min dotter i grupprummet, för då kanske hon kan förmå sej att klara komma in. Inga problem fick jag till svar och det är fint med strategierna som vi sätter och jobbar ihop med. Vi testar liksom nya vägar.

Mollie var pigg och glad och jag hade fixat med hennes rum. När vi kom hem sa jag till henne att hon kunde gå in på sitt rum och kolla. Mm kul mamma säkert 10kg tvätt där sa hon lite besvärat. Jag bara flinade och följde efter henne.
Hon blev väldigt lycklig av det hon såg, hon älskar sitt nya fina rum. Och ja, det känns så fint att se hennes glädje igen.

Vi spelade en match kinaschack med mormor och fikade lite sen var det dags att fixa middag. Efter middag var det åter handboll på schemat. Hon var på bettet och jag följde bara med henne till omklädningsrummet sen tog jag, Kennet och min fina sambo en promenad i vår vackra stad.
En fin kväll som avslutades med gruppsamtal med Mollies klass på telefonen. Hon är snäll som låter mej vara med :)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar