tisdag 26 mars 2019

Mitt civilstånd?.....

Det bästa av mej är hon <3


Hon var pigg och vaknade i glädje. Hon skulle ta på sej sina nya kläder och visst är det väl något speciellt med det. Och hon var bedårande vacker under måndagsmorgonen.
Skumma frukostvanor är något som följt mysets liv och just nu ska hon ha spagetti till frukost, så spagetti och mjölk serverades.
Jag kramade om min dotter en lång stund och jag informerade henne om att jag ska jobba mycket denna veckan. Så för hennes del blir det häng med mormor och morfar stor del av dagen som inte innefattar skola.
Okej blev svaret.

Jag vinkade av henne vid taxin och drog iväg upp på berget. Jag har hållit distanserna korta ett tag för att min ömmande rumpmuskel ska få läka, det stramar en del men det verkar som den stabiliserat sej. Och jag håller mej utan värktabletter. Alltså var jag redo att testa lite längre sträcka. 15 km blev det och det verkade gå hem. Jag kände varken mer eller mindre av skadan. Skönt.

Jag kom hem nöjd och gjorde mej redo för ett eftermiddagspass i vedsvängen. Det blev en lättsam eftermiddag med mycket skratt.

Och nu är det så att jag får vääääldigt mycket frågor gällande min civilstatus.
Jag förstår att vissa människor är grymt nyfikna av sej (det är jag själv med) Men just nu har jag ett stort behov av att hålla mej under radarn gällande min eventuella relation.
Men så mycket kan jag säga om min tilltänkta. Hon är mörkhårig, hon har en förkärlek för hundar och hon åker tåg.
Fortsättning lär följa ;)

Mollie är en grym konstnär....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar