torsdag 23 april 2020

Done......



Uppstigning, jag väckte Mollie och hon var sliten, hon var inte supersugen på att ta sej från sängen och ut till matbordet.
Frukosten fixades och när den var klar satt hon vid bordet. Bra jobbat.

Hon fick lift av morfar till skolan, han hade ett ärende i stan så det passade utmärkt.
Vi fortsatte med staketet och för dagen skulle nätet upp. Det visade sej ganska snart att jag köpt för lite nät så jag fick ta och gör en liten utflykt. Nya nätrullar införskaffades och jag slog även till och köpte en tårta, tyckte att vi skulle fira ordentligt när staketet väl var klart.

Klart var det inte förrän på kvällen, jag fick ta ett litet break för att fixa till hästarnas hovar så då blev sommarfina. Hovslagaren kom alltså och gästade oss. Efter det släpptes dom gamla på bete. Jag fick ta och köra ett par rundor vatten i dunkar till dom.

Grillen tändes och jag drog i mej ett par korvar innan det var dags att lägga den sista smörjelsen på staketet. Fix och färdigt. Så skönt, nu hoppas jag på att det håller till Mollie är stor nog till att reda det själv ;)

Vi stängde dörren om försommaren och vi var trötta och doftade av sol och damm. En skön blandning.
Jag hade under dagen hängt ut årets första tvätt. På ny tvättlina med nya färggranna tvättklämmor. Jag blir så väldigt glad av att se min tvättlina fylld av kläder. Det är sommarkänsla det.
Idag ska jag hänga ut lakan som ska torka i vinden sen ska dom bums in i sängen och i natt ska jag njuta av sommaren.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar