lördag 11 april 2020

Havshäng.....



Japp nu var det slut på det ljuva livet. Förpliktelse i form av lite arbete. Uppstigning innan fem och arbete fram till 14.
Det gick bra och tiden hade bra tempo tills jag åter var fri som en fågel.

Jag hämtade upp myset och vi körde hem, väl hemma tog jag fram en liten påskgåva till min dotter. En liten gul kaninkorg med ett par små choklad och tre nya trosor. Hon blev väldigt glad. Hon kramade mej och sa tack ett antal gånger. Jag log åt henne och hoppade på att allt skulle passa henne. Hon öppnade chokladen och bad mej ta ett bett. Nä men inte ska väl jag ha ditt godis.
- Jo vi delar mamma
Hon är fin mitt mys.

Jag kände mej en aning rastlös. Det var vackert väder och tiden var för knapp för att starta upp med något projekt, jag orkade faktiskt inte heller ;)
Nä vi tog en sväng med bilen och stannade vid Tosteberga hamn. Där hoppade vi ut för att ta en liten promenad. Vi gick över sankmark, på strand och så hoppade vi på stenarna. Det var väldigt skiftande natur.
Vi lekte inte röra mark en stund men jag kasade ner och fick se mej förlorad.

Vi tuffade hem efter en timmes busande. Mollie ville se Robinson så vi såg ett avsitt innan jag drog i gång en Risotto. Den fick vila en stund och en liten löptur unnande jag mej sådär på fredagskvällen. Behövligt och skönt.
Maten intogs i svettiga springkläder men det var ingen som klagade på det i vår familj. Skönt.



Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar