torsdag 30 april 2020

Lillförfattaren....






Jobb i vedsvängen vilket betyder tidiga morna. Det gör mej inte allt för mycket när man möts av fågelsång och grönskade träd och soluppgångar som varit fantastiska. Vad mer kan man önska klocka fem på morgonen?

Mollie och jag har roat oss med diverse sysslor runt hemmet. Vi har fortsatt att måla på hennes lekstuga, nu är det bara lite reparationer på taket som ska göras och ytterligare lite färg sen anser vi oss klara.
Jag har klippt gräset för första gången detta året och som vanligt doftade det himmelskt. Mollie tog räfsan och drog några tag, lite av gräset följde med hennes bara fötter så badrummet skiftade från grått till grönt.

Det har varit träff med scouterna i kojorna. I ryggsäcken hade hon varm choklad. Jag tog en löptur under tiden och jag tog det väldigt försiktigt. Jag ville hinna ta in allt vackert som spelades upp framför mina ögon. När jag var på väg tillbaka såg jag hela scoutgänget sitta med sin fika på några stora stockar bland vitsippor och bokar som slagit ut. Och mitt i det satt min dotter. Jag log och sprang förbi gänget, jag ville inte störa.

Vi har lagat god mat tillsammans, Mollie är väldigt behjälplig just nu vilket är trevligt. Jag uppskattar tiden ihop med henne i köket.

Under svenska lektionerna har hon pysslat med att skriva en bok. Visst att jag är något partiskt men det skiter jag i. Jag är så sjukt stolt över hennes berättelse och på hur hon satte ord på känslorna. Jag gillade boken skarpt. Och så fick jag den uppläst för mej. Lyxigt värre ;)


Mollies bok....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar