tisdag 14 april 2020

Första mötet.....



Kneg hela helgen och det avslutades med ett allvarligt tillbud på söndagskvällen. Som väl var kom ingen människa till skada. Men det medförde att jag kom hem en aning sent. Och när man redan gjort 12 h är man inte supersugen på att bli försenad.

Men hem kom jag och Mollie och jag attack myste med varandra i soffan. Vi kollade på Robinson tillsammans innan det var godnatt för oss båda.

Måndagen var även det helgdag så myset var ledig från skolan. Hon sov som en gris när jag begav mej ute i löparskorna för att möta morgonen på berget. Och vilken morgon sen. Solen sken och allt var sådär galet vackert.
Efter 15 km stod jag nöjd och glad på gården igen. Go känsla.

Uppfräschning och kaffe sen drog vi iväg med bilen söderut. Mot Sjöbo. Där skulle vi träffa den lille killen som ska leva sitt liv hos oss på Månsagården. Det var vårt första möte och det blev fint.
Valparna var pigga och glada och dom klättrade upp i knäet på Mollie och hon tyckte det var helt fantastiskt. Vilken lycka att träffa sin lilla hund.
Nu väntar en lång och plågsam månad för Kennet kommer inte att få komma hem till oss förrän han är 8 veckor. Det känns som tiden sniglar sej fram.

Men vi har en del förberedelser. Vi måste byta ut staketen som vetter ut mot hästhagarna innan han kommer hem. Vi vill att han ska få ett så säkert tillhåll som möjligt. Staketjobbet för startas upp i närtid minsann. Men vi har en månad på oss och det känns bra det.

Dagen middag tillagades och det bestod av stekt fläsk och potatis. Mollie sa att det var gott men jag tror inte att det var hennes favoritmat precis men hon lastade in rejält ändå, hon är väluppfostrade ;)

Jag fick också kela lite..


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Åhh Mollie vilken lycka för henne att äntligen få sin lille hund. Sjöbo minsann, då kunde ni ju kommit inom på en kaffe och fått träffa mina galningar :)

    SvaraRadera
  2. Sjöbo 😁 . Det är ju jättenära :) . Vad kul de vore om ni tittat in

    SvaraRadera