fredag 13 augusti 2021

Etretat……







Det har varit lugnt ett par dagar. Det har inte vara några missöden men när vi kom in i city av Etretat så råkade jag dra i en annan van med vår så backspeglarna fick sej en smäll. Vi fick stanna och dela uppgifter med snubben med van:en.

Middag sen blev det lite stros. En sån galet fantastisk plats. Helt gratis och väldigt lite folk. Naturen har åter skapat ett mästerverk.

Vi gick till sängs och under natten fick jag ett samtal från larmcentralen hemma i Sverige. Larmet i palatset hade löst ut och en väktare var på väg. Det verkar varit ett falsklarm som väl var för väktaren såg inget. Skönt.

På morgonen bjöd jag ut fröken särbo på en morgonpromenad. Och gosse så bedårande. Vi gick i ett par timmar, samtalade och höll oss nära varandra och upplevde naturen tillsammans. Mollie hängde i van:en och kollade på film. Vi gick på stranden och tittade på alla slipade stenar, vi gick uppe på klipporna vi gick genom en tunnel och vi bara stod rakt upp och ner och njöt av varandra och vackerheten.

Jag köpte med en glass till Mollie och hon blev väldigt glad. Efter glassen tog vi ett förmiddagsdopp. Det var uppfriskande Atlanten var kylig. En liten tur på en liiiten marknad, vi köpte en burk paella som vi delade på innan avfärd. Jag älskar att Mollie provar och faktiskt tycker att den mesta maten är god.

Nu börjar vår Europaresa lida mot sitt slut, jobb väntar men vi måste ta oss hem först. Mycket kan ännu hända :)





Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar