måndag 2 augusti 2021

Polisanmälan…..

Saltvatten. Jorå.



Vi rullade vidare, nu västerut. Vi är på väg så sakteliga till atlantsidan av Frankrike. På vägen stoppade vi till och handlade lite frukt på ett lite udda ställe ut med vägen. Dom sålde, frukt, bär, grönsaker och massor av vin. En lite skum blandning för oss från Sverige.

Vi hittade ett kanonställe att bo på över natten. Medans fröken särbo fixade med maten upptäckte Mollie, Kennet och jag omgivningarna. En dunderstor strand. Den var helt tom på folk. Jag släppte Kennet som nu varit i koppel i över en vecka. Han är inte van vid det och det märktes. Vilken lycka. Han blev helt sjövild. Vi sprang med honom lite fram och tillbaka på stranden. Innan det var dags för middag.
Vi åt, borstade tänderna sen kröp vi in i van:en och kollade på film. Mollie var fnittrig av lycka. Hon gillar dagarna på resan men hon älska kvällarna när vi kryper upp tillsammans och kolla på film. Eftersom banditerna tog Mollie platta så fick vi för kvällen kolla film på min telefon, detta gjorde att vi fick ligga ännu närmare varandra och mysa.

Det blev en dag på den stora fina stranden och vi laddade batterierna rejält, vilket behövdes. Vi körde sen rakt över landet till Biarritz. Fröken särbo tog där en sväng med surfbrädan på morgonen innan kaffe. Efter det var det dags att ta tag i alla måsten som tillkom efter inbrottet i bilen.
Först en polisstation för att göra en anmälan. Där la vi ett par timmar sen var det vidare till Carglass för att försöka lösa problemet med rutan. Just nu ser det en aning mörkt ut men jag vet att saker kan förändras snabbt :)

Vansinnigt gott.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar