söndag 1 augusti 2021

Inbrott…..


Vi var ute i ett otroligt vackert naturreservat. Vi badade, lekte och mådde förträffligt. Kennet fick vara med på stranden och tempen var över 30 grader så det kändes bra att han kunde plaska runt i vattnet precis som vi.

Det fina byttes dock ut till något mindre fint när vi kom tillbaka till bilen (tillika vårt hem) någon tyckte att dom behövde vissa saker mer än vi. Rutan sönderslagen och dörren stod öppen. Där kände jag att den eftermiddagen genast blev ett projekt. Men ibland har vi tur. Vi hoppas din i bilen och körde iväg. Jag såg en bilverkstad och där svängde vi inom, vi fick hjälp bums med att dammsuga upp glassplittret och dom plastade igen hålet. 

Fröken särbo var i kontakt med försäkringsbolaget om hur vi skulle fortsätta. Dagen efter åkte vi till carglas, dom hade ingen ruta inne men skulle beställa den till en annan verkstad till en stad vi är på väg till. Nu måste vi bara lyckas göra en polisanmälan här  i Frankrike sen hoppas jag att vi kan släppa denna tråkiga del av resan. 

Vi fortsatte med det som var tänkt. Vi åt en god middag på en resturang, jag tog en smarrig ostpizza och dom andra välte ner en kastrull med musslor. Sen var det minsann godnatt.

Godmorgon. Kaffe i solsken sen väntade aktiviteter. Mollie ville suppa så det pysslade vi med en stund. Kennet fick också åka med en sväng men inte där det var för djupt. Mollie hoppade upp och ner från suppen ner i det kristallklara vattnet. Så mysigt men en aning svårt för mej att hålla balansen.

Fröken särbo tog en sväng med en vindsurfingbräda. Hon imponerade stort på mej. Hon åkte fram och tillbaka, fram och tillbaka som om hon aldrig gjort nåt annat ;)

Nu rullar vi vidare på vår resa.





Jockap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar