måndag 16 augusti 2021

Nya drömmar….

Han har koll ;)

Det blev full fart bums när vi kom hem från vår tripp i Europa. Vedsvängen direkt med 2 stycken 12 h pass. Dom resterade timmarna hemma handlade mest om tvättande. Maskinen fick gå på högvarv. Vi pysslade även med att tömma bilen. Det får plats mycket grejer när man måste.

Jag har även varit i kontakt med förskringsbolagen gällande alla händelser som skedde under vår tripp. Jag är dubbelförsäkrad vilket inte var något nackdel. Men bolagen skulle synkas så jag var tvungen att göra två separata anmälningar. Skönt att det är fixat nu. Jobbigt med sånt där som hänger över en. Men nu är det uppstyrt.

Jag har reflekterat en del över vår resa och jag konstaterar att det har varit väldigt lärorikt och då menar jag inte bara allt jag sett, lärt mej och upplevt om platser vi varit på. Nä jag tänker mest på hur långt man kommer med Google översättning, ett leende och ett blinkande öga :) jag har använt alla dessa verktyg ett antal gånger och det har varit vid tillfällen som skulle kunnat fått vem som helt att sätta sej ner och böla eller till och med vända om och köra hem till Sverige igen. Nu var vi två vuxna som hela tiden kunde dela ansvaret och bolla idéer och lösningar med varandra så vi var inte riktigt så sårbara som när bara jag, Mollie och Kennet var i fjällen. Fröken särbo var min trygghet och jag var hennes. Det var fint. Väldigt fint.

Mollie hade saknat sin kompis så hon har befunnit sej i stan dom senaste dygnen i hop med just denna vän. Vi har haft lite kontakt med det känns ändå konstigt att under tre veckor har vi träffats 24/7 och nu ser jag henne inte mer än fem minuter om dagen. Men hon är glad så då är jag också glad. Och på onsdag börjar skolan så det gäller ju att passa på.

Fröken särbo har lämnat mej och kört till västkusten och även det skaver. Jag är van att vakna upp tillsammans med henne och jag uppskattar det väldigt mycket. Men ja nu är särbolivet alltså åter ett faktum. Hua….

Men vi drömmer nya drömmar, drömmar som vi vill förverkliga tillsammans.


Drömmen om Lofoten….


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Det är helt magiskt på lofoten, det rekommenderas stort :)

    SvaraRadera