torsdag 29 juli 2021

Spardagar…..





Dagarna rullar på och så gör även vi, vi fortsätter i Frankrike och nu har vi tagit oss ner söderut, vi kör med det fina vädret just nu. Och, ja, det behöver vi verkligen. Det har varit lite av ett Aprilväder på vår tur och vi ville ha det lite stabilare. Så ner mot Marseille. Vi badar i medelhavet som bjuder på temperatur runt 25 grader. Det är en lyx i sej det.

Fröken särbo råkade trampa på en glasbit på stranden så Mollie och jag fick ta oss till livräddarna så vi kunde få hjälp att dra ut glaset. Det har varit en händelserik resa må jag säga och än är den inte slut. Mollie och jag roade oss annars stora delar av dagen med att kasta boll till varandra eller låg vi på land och löste korsord. Lugnt och skönt.

Vi hängde vid havet hela dagen och runt 19 snåret vände vi hemåt. Jag tog en liten, väldigt liten löptur för att känna av en något gäckande förkylning som jag brottats med några dagar. Löpruren blev kort men det kändes bra vilket var glädjande.

Det varade inte så länge dock, jag tog ett nytt dopp och vi snyggade till oss en aning och gick ut på stan. Jag kände att jag blev hesare och hesare ju längre kvällen led. Även om jag var hes var kvällen fantastik. Vi satt på en uteservering och avnjöt läckerheter från havet. Ljumma sommarkvällar. Magi.                Innan läggdags köpte vi glass och tittade lite i marknadsstånden som stod uppradade längs gatorna.

En fin dag.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar