tisdag 13 juli 2021

Sandslott.....

En bra morgon....

Jag låg i dvala till halv nio. Jag tog mej upp, Kennet fick sin frukost, dörren haspades i öppet läge, kaffet sattes på. Jag kollade om tjejerna var vakna på övervåningen och det var dom, dom hade sovit gott vilket var glädjande. Jag sa till dom att dom kunde chilla lite sen var det dags för frukost.  Medans jag väntade på dom satte jag mej på mina fina bänk och började tälja lite på en sked. Jag smuttade på mitt kaffe och njöt av morgonstunden. Jag flinade lite och kände lyxen i mitt liv.

Mat till kidsen sen blev det en löptur med Kennet på berget. Det var varmt för honom och det finns inget vatten i bäckarna så jag fick korta ner turen så han skulle komma hem och få vatten, det får bli korta rundor för honom nu. Jag däremot behöver förlänga mina ett par mil. Maratonet närmar sej och jag vet vis av erfarenhet att 42 195 snyter man inte ur näsan så enkelt så träning behövs.

När jag kom hem tog jag en sväng med vedkärran, jag ser gärna att det är fullt i källaren när hösten närmar sej och snart har jag semester och kommer befinna mej på en helt annan plats än i vedsvängen i Jockarp. Så jag ska kämpa på nu i några dagar för att ligga bra till ;)

Kidsen skulle cykla till stranden där fritidsgården skulle ha en sandslottstävling, det ville dom inte missa såklart. Jag körde in dom till stan så dom kunde cykla på cykelbanorna till stranden. Cykelbanor är inget som prioriteras i vår kommundel så miljötänket med cykel i stället för bil fallerar en aning då man måste tänka på säkerheten i första hand. Men till stranden kom dom och hem igen.

Kompisen skulle sova över ännu en natt och det känns ju som ett väldigt bra betyg. Tjejerna spelade spel och fnittrade i vardagsrummet och det var väldigt mysigt att ligga och lyssna på dom från håll. Jag är den tråkiga och gamla mamman som numera går och lägger mej innan min dotter ;)



Jockarp,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar