söndag 18 juli 2021

Grattis på födelsedagen......

Tidig och vacker morgon.

Det blir mycket bad just nu och när tempen i sjön är så hög att den inte ens svalkar, ja då är det varmt. Men vi valde sjön i stället för havet för Kennets skull. Det sägs att hundar mår bättre av att bada i sötvatten än i salt och snart bär det av mot enbart saltvatten så vi tänkte att vi passar på. Att det bara var vi tre var ganska skönt, jag tror att Mollie uppskattar det med. Att det är vi, bara vi. Jag uppskattar det i alla fall.

Jag har haft några pass i vedsvängen och de sista 12 h ska göras under dagen. Sen väntar det lång ledigt och äventyr. 
Det är en del att fixa med och eftersom vi har två födelsedagsbarn den kommande veckan i Jockarp så skulle det styras med diverse saker. Vi hade lite småinköp som behövde göras också så vi tog en tripp till Ekohallen, ja en lördagskväll ;) 

När vi kom hem då började Mollie fixa med presenterna och hon fick som vanligt fria tyglar, jag litar på henne när det gäller paketinslag.
Jag började byta alla sängkläder, jag tvättade, vek tvätt, dammsugande och torkade av golven och jag dödade en miljon flugor (Det är baksidan på lantlivet) Jag hörde Mollie hela tiden, hon pratade konstigt, hon flinade och hon såg filurig ut.
När jag var klar med sysslorna tog min nyfikenhet över, vad pysslade ungen med. Jo hon hade skrivit grattis på födelsedagen på en mängd olika språk och nu satt hon och rabblade dom alla. Jag log åt hennes idé den var fin tyckte jag. Presenterna är nu redo att ges bort och huset är snyggt och fräsch. Härlig känsla det.

Den paketen skulle jag vilja ha... 

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar