fredag 16 juli 2021

Sociala oss.....



Arbetet i vedsvängen har avlöst varandra i dagarna tre. Under tiden har Mollie hängt med en kompis. Dom har varit i stan och på stranden på dagarna och kvällar, nätter och förmiddag har spenderats i Jockarp. I onsdags var dom med fritidsgården på dagsläger på Ivö. Där hade hon provat segway , sup och fotboll ;) dom hade badat supermycket och maten hade varit kanon. En perfekt dag alltså.

Igår var det en väldigt social dag. Jag började dagen med en lätt promenad men Kennet, sen blev den en löptur i sisådär 23 graders värme. Så brutalt varmt. Frukost med Mollie sen packade vi in oss i bilen och körde till en jobbarkompis. Hans hem låg precis vid vattnet och med en temperatur på 26 grader så blev det många timmar nere vid bryggan och i havet. Vi hann med ett par matcher kubb och en fantastiskt fin grillbuffe mellan badandet. Efter sex timmar var det dags att åka hem, det var mer kvar av dagen. Mollie och Kennet stannade dock hemma. Men jag körde till tant N. Där satt jag och drack öl och kaffe och samtalade om livet. Jag hade även en idé och en fråga med mej till henne. Svaret blev positivt vilket var väldigt glädjande. Jag älskar människor som vill prova på saker. 

Jag lämnade Tant N efter informationen från Mollie att jag inte skulle glömma köpa grädde, självklart hade jag glömt det, så jag tackade för påminnelsen och hann in till ICA innan stängning. När jag kom hem stod Mollie redo att göra hallonglass på egenplockade hallon. Tja vad säger man.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar