lördag 10 juli 2021

Huggkubbe....

Festligt....

Ingen springning på grund av vaccinet, jag höll mej i skinnet och tog en promenad med Kennet på berget. Sakta mak och det var ljuvligt. Jag mådde prima efter sprutan men tänkte att det ändå var bäst att ta det med ro. Mollie var vaken när vi kom hem och vi var sugna på något kallt och bärigt. Vi drog i en liter jordgubbar och en skvätt mjölk i mixern. Det var mycket läskande och fräscht. 

Jag fixade till en huggkubbe som är tänkt att användas till finliret med skedar och knivar. Vi tog en stor tallbit och den kapades av. På ena sidan behöll vi en liten vägg som är tänkt att ge stöd åt yxandet. Det ska bli väldigt intressant att testa den.

Mollie hade en kompis på besök och jag fick bråttom med att fixa lunch till dom innan det var dags för ett pass i vedsvängen. Det lagades den delikata och lyxiga rätten, stekt falukorv med spagetti. Jag fick väldigt beröm från kompisen. Du vet hur man ska steka falukorven du lydde betyget. Jo jag tackar jag :)

Jag började kneget och Mollie hade kompisen kvar ända till sju på kvällen, efter det spatserade hon hem till mormor och morfar. Hon hade haft en fin dag. 

Hon har introducerat mej i ett spel i Roblox. Jag är faktiskt helt ointresserad av datorspel men jag tycker att det är mysigt när hon visar och förklarar. Nu har hon gjort två hus, ett till mej och ett till henne själv. Jag fick order om att dekorerar huset. När jag kikade in i husen så var det ett fint och det andra helt tomt. Jag tänkte att det där fina det tar jag. Jag satte in en röd fin bil i huset och en liten enhörning på diskbänken. 

Mollie kom i full galopp och flinade och frågade varför jag satt en bil i hennes hus. Ditt hus sa jag frågande, det är väl mitt. Sen flinade vi gott båda två och efter det satte vi oss i soffan och hon visade mej vad jag skulle göra i mitt tomma hus ;)
En mysig stund tillsammans innan säng gång. 

Kan bli perfekt det.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar