tisdag 20 juli 2021

Ledig då va....





Semestern har startat på bästa sätt. Fröken särbo kom med en kompis till Mollie som ska stanna några dagar. 18:00 när jag gått av mitt sista pass firade vi med taco. Det passade bra på en söndag det. 
Matlagandet fortsatte och det blev hemmalagad pizza vilket även det uppskattades av stora och små. Även grillen har varit i gång. Mat är trevligt och det är en social och viktig del under dagen. Alla samlas runt bordet och det samtalas om det som är viktigt i allas liv. Samtalen är väldigt skiftande :)

Vi har självklart hunnit bada, vi åkte ner till Torsöstrand men det klagades på kallt i vattnet och när regnet kom in så var det bara att pack in oss. En retfull liten skur. Ny dag och ny strand, vi valde Norje och det var omtyckt av dom små. Det var uppblåsta vattensaker i vattnet och även en linbana som användes flitigt. 

En glass var ett mysigt inslag även om kön dit var lång och hastigheten på dom som jobbade där inte var som ljusets. Men glass fick vi. 
Kennet fick vara hemma vilket jag tror var ett bra beslut, han hade det bättre på undantaget med norfolkterrierna än på en varm strand, han kommer nog få sin beskärda del av det snart så det räcker.

Jag håller också på fixa med fler grunder till skedar och knivar. Tanken är att dom ska med på vår resa och då ska dom finjusteras. Lite kvällssysslor sådär.

Van:en har besiktigas den gick igenom men däcken ska bytas för säkerhetsskull. Så det ska fixas innan vår tripp. Säkerheten framför allt.




Jockarp.

1 kommentar:

  1. Så kul att träffa dig live igår :) . Håller med att glasskön, vi tog glass i receptionen istället. Ha en fortsatt skön sommar

    SvaraRadera