torsdag 13 april 2023

Dimma…….





Hon var hemma när jag kom hem efter avslutat jobbpass, en överraskning väntade i kylskåpet, jag blev glad och tryckte den kolossalt goda kakan bums. Vi vuxna var trötta men Mollie var pigg. Jag tipsade henne om att hon kunde sy lite när det nu inte var läge för godnatt för henne.

Vi tände lite ljus i sovrummet, vi låg där på överkastet i stearinljusets sken och pratade och skrattade. Det där underbara att prata om dagen, vad som hänt och hur man mått. Jag älskar det, framförallt att lyssna på henne. Vi kröp ner under täcket och där låg vi till morgonen grydde. Kaffe på sängen innan hon lämnade mej för att köra till jobbet.

Jag selade på Kennet och hoppade i gympadojor sen bar det ut på ett dimmigt berg. Det var en svårsedd men vacker morgon. 15 km njutning och när jag kom hem doftade det av scones, Mollie Vilhelmsson levererar. Vi åt gemensamt frukost sen var det dags att packa väskorna. Både hon och jag ska ut och resa och jag kände att tiden börjar bli knapp, men nu står båda våra väskor redo för take off. Det känns bra.

Vi tog en sväng in till stan, jag skulle ta ut lite Euro till Mollie, jag handlande lite på mataffären och sen blev det en tur till bibblan innan hemfärd. Jag vilade lite på soffan efter strul med kistan. Mollie fixad med mat. Hon är grym i köket.

En eftermiddagspromenad på berget i sakta mak, jag ville inte utmana magen allt för mycket. Kaffe i solen innan det var dags att åter gå in och vila lite nattkneg väntade.

Mollie målade mina naglar och förberedde mej för att springa i dom svenska färgerna Over There. Tjusigt som tusan. Hon kramades godnatt och jag for iväg på mitt.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar