måndag 3 april 2023

Wow vilken dag…….






Det låter fortfarande som om jag hinkar i mej en flaska whisky, min hals är raspig, men jag var pigg. Upp på berget för att springa 15 km. Jag har varit duktig på att hålla mej ifrån stigarna för att minimera risken för fall. Men igår var oturen på min sida. I en nerförsbacke 7 km hemifrån trillar jag, rakt i en hästskit. Vilka är oddsen för det?

Jag slog hål på båda knäna och även på mina springbrallor, som tur är så är min sambo både grym och väldigt snäll så efter att jag tvättat brallorna så sydde hon ihop dom till mej.

Knäna varades och tyvärr så svullnade vänster knä upp under eftermiddagen. Mm jag är lite skraj faktiskt. Om 14 dagar ska jag stå på startlinjen för att springa mitt 20:e marathon och ja, jag vet vad som krävs. En frisk och vältränad kropp är ett måste.

Mollie och jag byggde en varsin träbåt som vi tog med oss till bäcken, vi var på humör för tävling, jag fick modifiera min båt en aning innan den funkade. Det var så mysigt att vara ute i det härliga vårvädret tillsammans. Jag älskar min lilla familj.

Mollie spatserade in efter tävlingen för att fixa med en frågesport. Själv var jag i verkstan ett par timmar. Jag färdigställde en hel hög med alster och jag gjorde ett par nya stakar.

Men vädret var för fint så jag ville vara ute. Tant N kom och gästade mej och Mollie hade fixat fika till oss. Vi satt på altanen och uppdaterade varandra på våra liv. Jag berättade att jag var lycklig, så har det inte alltid varit när vi setts. Jag älskar verkligen när vi ses, jag älskar våra samtal och jag älskar henne. Tänk ändå att vi känt varandra i 40 år. 40 år, ja det låter helt galet ;)

Jag vinkade av henne och sen blev det en liten lätt tur på berget, Herrgud vad jag älskar det stället. Vi satte oss på sen Sten och där satt vi en stund i solgasset. Kennet var superhungrig när vi kom hem och så var även jag. Myset hjälpt mej i köket med att fixa middagen. Det blev gott och vi hade en mysig stund runt bordet.

Helgen? Ja den har varit magiskt, det enda som skavt är att min tjej befunnit sej i Italien och jag i Jockarp. Ja en av oss är absolut på fel plats.

Läggdags 20:00 jag var totalt slut efter en dag utomhus och jag kände att läge för vila var klokt.







Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar