torsdag 27 april 2023

Full pott……

Ibland blir jag uppvaktad med blommor.



Att vakna upp inslingrad i en annan kvinnas kropp. En kvinna som visats sej vara av en väldigt speciell sort. När det först jag möter är ett brett leende och ögon som gnistra i det dunkla rummet. Magi. Det finns inget annat ord för det.
Innan jag lämnar huset önskar hon mej en fin dag. Hur vackert är inte det? 
När Jag säger vi ses i kväll går det en rysning av tacksamhet genom hela min kropp. Tacksam över att det är vi. Att det är hon och jag och att hon visar i varje andetag hon tar att hon vill vara med mej. Livet när det visar sej från den finaste sidan. Jag skulle alltid vilja vara där. Tryggheten, kärleken, lyckan. 

Arbete och skola. Jag hämtade upp Mollie efter plugget och hon visade stolt upp sitt engelskaprov, 46/46 ja jag saknar ord över stoltheten jag känner över den ungen. 

Jag lagade middag och den var precis klar när jag såg kvinnan jag slingrar in mej i köra upp i allén. Vi satte oss till bords och dagens upplevelser diskuterades.

Vipps var det dags för pianolektion. Jag tycker att jag inte levererade men min lärare var av en annan åsikt. Han är fin. Grym på att lyfta i stället för att trycka ner. En fin egenskap. Jag är tacksam över att jag träffat denna man.

Det blev tidig sänggång för oss alla. Jobb och nationella prov väntar.

Hon alltså ;)



Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar