lördag 29 april 2023

Naturen…..






Jag vaknade upp själv, jag är van vid det men samtidigt har jag delat morgonen med en annan människa ofta nu på senaste tiden. Det kändes. 
Frukost till Mollie sen bar det av mot skolan och hemkunskap, fiskgratäng skulle levereras.

Jag körde hem och tog Kennet med mej upp på berget. Jag behövde det, vårvärmen mot mina bara ben, min hand i det kalla bäckvattnet för att släcka törsten. Utsikten, bokarna som slår ut, solen och så han och jag. Gud finns. Jag älskar våren och jag är så tacksam över att får möta en ny en.
Vi tog en mil men jag hade kunnat varit ute hela dagen på berget om jag kunnat prioritera det. Men det finns lite annat i livet.

Jag röjde upp i verkstan, det behövdes verkligen, mycket svarvspån och mycket trä i olika högar. Jag sorterade, sopade och skyfflade upp.
Jag råsvarvade ett tiotal bitar. Sen skulle min dotter hämtas upp från skolan. Nu väntar fyra dagars ledighet för henne och jag tror hon behöver det. Hon sköter nämligen skolan till det yttersta.

Jag brassade en utomordentligt god middag och min kära flickvän kom hem till dukat bord, hon uppskattade det väldigt och jag blev glad över hennes uppskattning.
Mollie skulle iväg och fira sin kusin som fyllde år och jag skulle stapla pinnar. En fredagskväll som får en att funderar över meningen med livet.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar