söndag 9 april 2023

Vardagssmak……





Påsken fortsätter med jobb. 12h skulle avverkas med att stapla pinnar. Jag var sliten och trött med fylld av vackra tankar. Jag tänker vardag med henne. Att jag närmar mej det. Att vi ses varje dag, lagar mat, sover över, springer, handlar och även tittar på TV ihop. Visst vi har lite kvar innan det är en hundraprocentig vardag men jag smakar på den och jag älskar smaken.

Att hon stod hemma på gården när jag kom hem var inget som var bestämt, men ibland sker förändringar som gör att andra vägar blir möjliga. 
Vi körde in till Ica och handlade lite till dagens middag. Jag önskade mat på bordet efter nästa 12h pass och dom var på. Både min dotter och tjej. Även efterrätt utlovades. Jag väntar med spänning på att avnjuta rätterna.

Mollie var på påskmiddag med mina föräldrar så hon var inte hemma när jag kom hem, hon var dock glad som en speleman när hon väl kom hem. Hon hade fått påskägg av sina kusiner och givetvis skulle även hon fixa ägg till dom.
Ägg fixades och hon pysslade ihop ett påskkort sen gav hon sej iväg på sin cykel.

Vi hade en fin kväll och natten blev snål med sömn. Men jag kan inte bry mej mindre just nu ;)

Jag bryr mej egentligen inte så mycket om Jesus heller men varje påsk funderar jag över hur många det är som skänker honom en tanke, det är ju ändå på grund av honom som vi firar påsk.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar