lördag 8 april 2023

Tårtan…….





Att vakna upp med henne inslingrad runt med var ren skär magi. Att klockan var mitt i natten spelade mej ingen roll. Jag njöt av varje andetag hon tog, jag lyssnade på hennes snarkningar, jag log. Det var precis så vackert som jag föreställer mej att livet ska vara. Det behövs inget mer, jag hade kunnat stanna i det i ögonblicket för evigt. 

Men dagen börjar och med den förpliktelser. Hej jobb. Jag tänkte på ögonblicket från natten med henne flera gånger under dagen. Det gjorde livet enklare på nåt sätt. Att jag skulle få träffa henne igen under dagen fick min mun till att återigen le. Jag ler mycket nu för tiden ;)

Hemma 14:00 och jag möttes av min påsklovsfirandet dotter. Hon var pigg och glad. Hon hade jobbat och tjänat pengar för sin kommande utlandstripp. 20 euro hade hon slitigt ihop. 

Jag fixade lite hemma sen gav vi oss iväg. När man har en tjej som pluggat till konditor så tackar man ju inte nej till att bli utbildad i rosgörning. Alla gjorde en varsin ros och ja det var väl lite skiftande resultat. Tårtan då, jo en buddapesttårta men jordgubb och hallon. Magiskt gott. Mollie älskade sin nya lärdom, hon gillar att baka och att göra de lite mer professionellt. Tårtan var både vacker och god. 

Vi chillade i soffan och kollade på mask singers innan det var dags att ta sej hem mot byn igen. En mycket fin eftermiddag kväll. Nog har jag det bra alltså.


Mums…

Och så lite gitarrspel för mej…



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar