onsdag 3 januari 2024

Det nya året…..





Nytt år. 
Tja vad ska man säga om det gamla då? Ett rysligt tufft år och ett rysligt bra år. Min dotters mående har varit mitt största fokus och det har varit enormt kämpigt. Och mitt i hennes tuffa period träffade jag kvinnan som jag önskar att vara med till mitt sista andetag.
Bland dom första frågorna jag ställde till henne var. Är du snäll? Och ja vem skulle svara nåt annat än ja på den frågan?
Men det fina i detta är att det faktiskt stämmer. Hon är otroligt snäll och jag tänker ofta på det, kanske just på grund av hur Mollie mått under året. Att komma in i vårt liv då allt vändes upp och ner och stå där helt orubblig. Ge mej kärlek och värme. Att hon i en kram sa orden. Det kommer bli bra. Jag ville tro på det men jag tvivlade. Men hon fanns där, vid min sidan och vid min dotters sida. Outtröttlig. Hon lyssnade på mina idéer mina strategier, mina försök till att hitta rätt. Och nä det är inte lätt. Men hon är där vid min sida på det självklaraste sätter och hon är otroligt snäll.

Och att börja det nya orörda året med henne är magiskt. Att vi bestämt plats och datum för bröllop är magiskt. Och så självklart för oss båda. 
Jag känner att 2024 kommer bli fullsmetat med vackerhet. Och jag längtar till våren. Jag längtar så otroligt mycket efter våren. Nytt, fräscht och ljust. Jag längtar efter att få uppleva det med henne. 

Men nyårsafton då? Jo den passerade smärtfritt på ett hotell i Halland. Det med en måltid som bestod av fyra rätter. Vi hängde två nätter på hotellet. Vi låg i sängen och käkade popcorn och kollade på serie. Vi gick på stan. Vi tog en springrunda till havet. Livet alltså.

Jag må säga att det var ett vackert avslut på det gamla  och en lugn start på det nya. Vad mer kan man önska.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar