fredag 12 januari 2024

Skolstart….




Vi åkte på samtal, vi hade bestämt träff dagen innan skola skulle starta upp efter jullovet. Kbt och Mollie fick läxa. Hon ska i år gå på sitt första utvecklingssamtal. De sista skedde i åtta års åldern så ja det känns väl rimligt att försöka sej på det igen.
Vi pratade om saker som hon målat upp i huvudet som bekymmer. Vi benade ut det och efter samtalet tog jag kontakt med kvinnan som varit ett stöd för Mollie under hela högstadiet. Hon lovade att hålla koll på henne.

Och så dagen då, jo första dagen följde Kennet och jag med henne till bussen. Jag var ledig men jag ville ändå att hon skulle åka buss. Rutinerna ska skapas. Hon for i väg och Kennet och jag drog milen på berget springandes.

När jag kom hem skickade jag ett meddelande till skolan. Svar kom omgående. Mollie hade sett pigg och glad ut och hon var just i ögonblicket på väg till sin mattelektion. Jag log och andades ut. Min dotter mådde bra. 

Efter avslutad dag hämtade jag henne och att se henne komma ut från skolan pratandes och skojandes med sin kompis gjorde mej så otroligt glad.

Handbollsträningen är nu också igång efter några veckors uppehåll. Så träning för kidsen och under tiden tog vi också träningspass. Vi är inne i det där hjulet igen. Ekorrhjulet.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar