tisdag 16 januari 2024

Korvmacka……




Måndag morgon och tidig uppstigning. Hunden fick mat och släpptes ut. Jag satte fyr i pannan och gjorde mej i ordning för take off. Hunden var spårlöst borta så jag fick vackert hoppa i ett par flipflops och ge mej ut i snön för att valla in honom. Han såg nöjd ut när han kom. Byrackare.

Arbete till 14:00. Jag drog på mej springkläderna och körde mot Mollies skola. Jag tog en löptur, det var en sån där tur som behövde göras, det fanns inget behagligt alls i den. Det blåste mycket och det var sju minus, vägen var vit av nykommen snö. Nä ett pass enbart för att maran närmar sej. Jag satte mej lite småfrusen i bilen och väntade till Mollies skoldag var slut. Jag satt och filosoferade och det slog mej hur fint det vore att käka en korvmacka på en sten i skogen en sommardag. Jag konstaterade att vintern inte är min bästa tid på året.
Mollie kom och hon såg glad ut. Hon hade haft en fin dag. Skönt.

Lite donande hemma och mat brassades. Sen var det handboll för unga fröken Vilhelmsson. Den stora fröknen for till affären med sin sambo. Jag uppskattar verkligen att vi gör dessa vardagssysslor tillsammans.
Barnet i badet efter träningen och maten sattes på sin plats sen väntade minsann sängen. Tidigt godnatt alltså.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar