lördag 6 januari 2024

Nytt projekt……





Farsan hade skottat en väg i skogen till mej, väldigt rart, detta gjorde det möjligt för mej att ta mej ut på ett löppass med Mr K. Alltså jag är ingen vidare fan av vintern med just denna dag var magiskt. 14 minus, vindstilla och klarblå himmel. Vad mer kan man begära? Det var kallt men vi hade en fin stund där uppe bland träden.

Kennet fick vara inne med Mollie när vi kom hem. Hon Som inte klädde på sej kläder på hela dagen, hon strosade runt i sin morgonrock. Mysigt.

Jag tog en vända ut i verkstan och startade upp ett projekt. Ja först fick jag elda på ordentligt i kaminen så jag överhuvdtaget kunde vistats där. Jag är så glad över min fina kamin som gör det möjlig för mej att helt gratis kunna unna mej den lyxen att jobba i en temperatur runt 20 grader. Tack för det.
Jag gjorde en lampa. Det är väl otroligt ändå vad jag snöar in på grejer. Jag tittade på min svarv och tänkte på hur längesen det faktiskt var som jag svarvade. Men ja, andra projekt har kommit i vägen.

Min sambo kom hem från kneget och vi började laga middagen. Så underbart att sitta tillsammans och avnjuta en måltid.
Lite chill i soffan hann vi med innan jag skulle bege mej ut i natten för jobb. Ett jävla jobb blev det. Tremperaturen stack ner till minus 17 och det slet, bet och rev i mej när jag vistades utomhus. Frågan kom åter upp. Varför gör man det?




Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar