söndag 12 juni 2011

Färdig rockat...

På G...

Vilket kaos, myset låg och sov och i den tron att det skulle hålla i sej ett tag så intog jag duschen, blöt från topp till tå hör jag ett illvrål från sängen, full galopp på blöta hala små fötter bar det ner för trapporna, att jag inte slog ihjäl mej var väl ett under.
Är glad att under sker ibland.
In med myset i vardagsrummet satte på TV för planen var att parkera henne där så jag skulle kunna få bort shampoo och tvål från min späda kvinnokropp.
Ja planen var det väl inget fel på, men eftersom inte TV varit igång på över en månad så fanns det tydligen inga kanaler där och inte hittade den några heller.
Så hon fick hänga med upp och ligga och jiddra på golvet.
Allt gick bra men TV problemet kvarstår, inga kanaler hittas, I-lands problem.
Men dock ett problem.

Den här veckan och helgen kan man väl inte skryta allt för mycket med att man har rosat marknaden, jag har inte gjort många knop som varit i nyttovägen, det mesta har handlat om att glida runt på festivalen.
Men jag är ju mamma ledig så jag gör väl vad jag vill.
Igår var vi på en fest i Pukavik, det var grillning och trädgårdshäng som gällde, roligt att träffas de händer liksom inte varje dag.
Jag satte mej i gräset med myset framför mej och ja hon satt faktiskt själv, jag hade väl inte  vågat lämna henne där med de var ganska stabilt.
Hon kan minsann den tjejen, min tjej.
Det var ju en del andra som också ville mysa och busa med henne, jag får väl lära mej att dela med mej av denna lilla tjej, även om det ibland är svårt.

Lite party.

Ja sen bar det bort till festivalen där anslöt jag till några andra vänner och det skrattades en hel del vill jag lova.
Vi var ute sent, tror inte vi var hemma förren ettsnåret. Oansvarligt?
Nej knappast myset sov, hon sov igenom rock och fyrverkerier, så hon mådde nog alldeles förträffligt.
Men de är förstås inte utan att mamman känner sej något sliten efter att patajande och sena kvällar, morgon rutinerna ruckas de minsann inte på.
Ja så ska man då sammanfatta denna helg så har den varit helt i min smak, jag har träffat så mycket fina människor gamla vänner som man inte ser så ofta men även vänner som finns i vårt liv just nu.
Helt enkelt toppen.

Min vana trogen :)

Nu ska vi ut och fånga denna till synes fina dag och ladda inför morgondagens drabbningar.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar