onsdag 26 maj 2021

Färger......



Min nya fina bänk....


Fröken särbo har hängt med oss i Jockarp några dagar. Det har varit mycket natur även om vädret inte varit det bästa. 
Vi tog en sväng upp på berget för att titta på Downhill cyklisterna som invigde det nya spåret. Jag blev fett imponerad. Vilka hårdingar säger jag bara. Jag fick prova en cykel som tillhör en grabb i Sverige eliten. Cykelns kostnad var 80 000. Helt sjukt det med. Men den var grym att köra, även om jag körde väääldigt sakta och försiktigt ;)

Mollie skulle sova över hos en kompis och då tog vi oss ut till Ivö med Van:en. Tanken var att vi skulle bo över men det började åska och regna. Det kändes sådär att vara på en ö då. Just med tanke på att Mollie var på landsidan.
Att jag och fröken Särbo hade en meningsskiljaktighet påverkade nog också vårt beslut att faktiskt övernatta hemma i byn i stället. 

Vi satte oss och kollade på mellon och jag tror då aldrig att jag sett hela programmet, det gjorde jag inte riktigt nu heller, jag slumrade några minuter i min särbos famn. Men annars var jag faktiskt vaken ända till kvart i ett. Hua.

Vi fick ett infall att göra en bänk intill husväggen.. Den blev makalöst vacker. Och ännu vackrare känns det eftersom Asken har växt hemma på gården innan den sågades ner och nu slutligen blev en bänk på palatsets baksida.
Jag kunde inte låta bli att sitta på den. Trots att oljan knappt torkar ;) Men den var så otroligt vacker.

Och vackerhet hittar man lite varstans just nu. Allt är i extrema färger och jag älskar det.






Alla dessa färger....


Jockarp

1 kommentar: