fredag 7 maj 2021

Vår eller höst?


Återhämtning...

Ett par dagas jobb denna veckan sen fick det vara nog. Istället har jag tagit hand om mej själv. Jag har tagit löprundor med Kennet på berget och även en sväng i stan, det medans jag lämnade in bilen på verkstad. Det var ett garantijobb som skulle utföras.

Vädret har varit höstlikt, kyligt, regnigt och otrevligt i största allmänhet. Lite värme hade onekligen piggat upp.
Vi har lagat mat i form av grytor, vi har inte gjort så "höstiga" utan i stället har vi hållit oss till fisk och kyckling. Vansinnigt goda och lagandet är så himla mysigt när vi gör det tillsammans. 
Eftersom vi nu tagit bort allt med laktos till lilla fröken V så krävs det lite mer fokus i själva kockandet, det går inte att göra som vanligt.
Jag håller fortfarande på med min periodiska fasta och jag mår utomordentligt bra. Livet på en pinne helt enkelt.

Jag har faktiskt även vilat en hel del, det är inte mej helt likt men jag har legat i soffan och tittat på serie. Det låter så himla normal men ack så ovanligt för mej ;)

Mollies cykel har haft punka och nu är den lagad igen. Hon är överlycklig över det och jag antar att det kommer bli en hel del cyklande nu framöver. Vi har planer på att cykla in till glassbåten i stan som visst öppnat för säsongen. Men lite mer värme vore ju att önska då.

Vi fortsätter med våra spelutmaningar. Fia med knuff. Ja spelet åker fram titt som tätt på kvällarna och striderna är ibland väldigt heta. Ingen av oss kan låta bli att knuffa den andra. Vilket får spelet att vara i en evighet ;)



Jockarp.

1 kommentar: