måndag 10 maj 2021

Kakbak....




Jag vaknade upp till en regnig morgon. Jag behövde piggna till så på med kläderna och ut på stigarna på berget. Mössa på även denna Maj dag. Vi tog en liten morgontur men precis lagom för att få igång min kropp och känna livet i mej. 

Kaffebryggaren startades bums när jag blöt kom innanför dörren, kläderna slängdes av och vidare fick jag ta en tur ner i pannrummet. Att behöva elda för värme denna tid på året känns ovanligt. Men så är fallet. Kaffet var precis klart när jag kom tillbaka till köket och jag tog min kopp och satte mej i soffan en stund. Prinsessan af Månsagården hade fortfarande inte hört av sej så jag tog den lille besten med mej upp så han fick sköta om själva väckningen. Han älskar det och Mollie vet inte heller något bättre sätt än att bli väckt än just av den lille busen.

Jag gick ner igen och drog igång och baka två fransbröd, Mollie älska att göra toast med dom och denna gången lyckades jag väldigt bra med limporna. Så nu är frullen denna veckan räddad.

Hon åt frukost och innan klockan var halv tio var en kompis på plats. Tjejerna började baka en Silviakaka. Jag gillar att sitta och lyssna på dom medans dom läser receptet och kommer överens om hur många ägg dom ska knäcka var.

Efter lunchen och medans kakan svalnade tog Kennet och jag en tur på berget, efter regn kommer sol och så var det verkligen. Vi hade en väldigt behaglig tur och ännu en dag höll vi oss på dom fina Downhill stigarna.

Kompisen var kvar ända till kvällen så mer än att få myset in i duschen och de senaste avsnittet av Robinsson hann vi inte förrän det var läggdags.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar