tisdag 18 maj 2021

Läkarbesök....

                                                                                




Några dagar på västkusten och denna gången åkte Kennet och jag själva upp till Göteborg.  Mollie släpptes av i Falkenberg hos en kompis. Dom spenderade ett par dagar ihop vilket hade varit skoj.
Som vanligt när fröken särbo och jag ses så lagas det himmelskt god mat. På menyn stod det lammracks. Galet gott och köttet formligen smälte i munnen.

Jag har även hunnit med att jobba några brutala pass. När det inträffar tänker jag mer och mer på den där lottovinsten som jag har hopp till att få ;)

Att livet är fantastiskt känns än mer på våren. Jag är så lycklig varje år när jag får möjlighet att återigen få uppleva det nya, spröda vackra. Det är lätt att se ljuset i stället för mörkret nu. 
Mollie och jag var på ett läkarbesök, det var lite mörkt dock.

Doktorn lyssnade på Mollie när hon berättade vad hennes problem var. Han var inte så orolig men med tanke på att vi inte precis springer ner dörrarna på vårdcentralen förstod han att det faktiskt var något som störde henne. Hennes journal var typ tom vilket imponerade på barnläkaren ;) 
Han kände och lyssnade på hennes mage och han ville ha en del prover. Min dotter ogillar sprutor och tydligen även blodprov. I två timmar höll vi på utan att hon släppte till armen. Till och med jag fick agera provdocka och med det fick ett stick i armen. Men inget hjälpte.
Nytt försök vänta.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar