fredag 11 oktober 2019

Rynkor.....



Att sitta vid frukostbordet med en liten filur som funderar på stort och smått får mej ofta att le.
- Mamma, varför får man rynkor när man blir gammal?
Tänker du på någon speciell frågade jag med ett stort leende som gjorde mitt ansikte till en enda stor hög med just rynkor.
Hon flinade till och sa, ja jag tänker på dej mamma ;)
Hörrudurru sa jag, vad är detta för påhopp en torsdagsmorgon. Vi flinade båda två och sen började jag förklara att det är väder, vind och tiden som gör att man förändras och självklart som i mitt fall. Jag har skrattat mej till mina rynkor och jag älskar varenda en av dom ;)
Hon tog sina fingrar och kände runt mina ögon, hon återgick sen till sin nudeltallrik och sitt glas med mjölk. Hon var nöjd med samtalet.
Leende och tacksamt njöt jag av henne där hon satt och åt, det slog mej hur mycket hon ger mej utan att ens veta om det.

Jag skjutsade henne till plugget sen väntade ett två timmars pass för mej på berget i löparskorna.
Hem och in en snabbis i duschen. Vidare färd till Olofström för en lunchdejt med en kär vän som jag träffar på tok för lite. Vi hade mycket att samtala om, det händer mycket i våra liv.
När vi satt över vår tallrik med köttfärslimpa och samtalade så blir det ett väldans levande. En man kastade sej handlöst på golvet, slängde grejer omkring sej och slog sitt huvud i väggen och golvet. Totalt tokig.
Jag och mitt sällskap försökte reda ut vad som hänt mannen, svaret vi fick var att det handlade om en panikångestattack. Hua. Ambulansen tillkallades och fick hjälpa till och vi fortsatte med vårt.

Ett eftermiddagspass i vedsvängen väntade mej och jag är så sjukt lyckligt lottad över att jag har världens bästa, roligaste och galnaste människor i mitt liv. Varje arbetspass är en fröjd ;)
Hem kom jag 22:00 och då sov min dotter tryggt nerbäddad i sin säng. Jag kände en enorm längtan efter henne, så likt en liten ninja smög jag mej in till henne. Jag pussade henne lätt på kinden, sen lämnade jag henne och smög bums in i min säng.
En fin dag var till ända.


Nu väntar dambesök i palatset...



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar