tisdag 8 oktober 2019

Enkelt....



En aning bortkopplad från omvärlden, eller i alla fall från min blogg. Jag har haft annat för mej och jag är en god prioriterare ;)
Nattjobb och dambesök. Och egentligen är det de sistnämnda som fått mej att stanna upp.
Det är nytt, det är spännande och det är vackert. Och det är just där jag befunnit mej.
Efter en spontant infall fick jag besök, trevligt. Jobbet omorganiserades en aning, det gav mej utrymme till ledighet.

Samtal. Fina och lärande samtal.
En nyfikenhet över att lära känna gör att frågor ställs och fokuserat tars svaren in. Jag har inget behov att hoppa ut över ett stup i ett bungy jump rep. Livet är tillräckligt spännande när dessa möten med andra människor sker.

Jag har skrattat väldigt mycket och jag kan komma på mej själv med att le, jag ler mycket med mitt sällskap och jag gillar att le.

Och närhet. En enorm skopa av närhet vilket är viktigt i mitt liv.
När jag tycker att hon är för långt i från mej när hon är tätt intill då vet jag att detta är något väldigt bra.

Jag har lagat mat till live musik, palatsets har förgyllts med en gitarrspelande sångfågel och ja, jag är sjukt svag för det. Jag älskar musik och jag älskar damer. (vissa damer)
Den ena vackra bilden efter den andra har radats upp framför ögonen på mej. Så mäktigt när sömndruckna ögon och håret på ända är det vackraste man sett. Att få möta dagen i vackerheten och vara en del av den. Alltså nä det är armnypningskänsla på det.

-Jag tycker om den jag är när jag är ihop med dej.
Ja kanske är det den vackraste komplimangen jag någonsin fått.

Att känna sej trygg och att våga vara sej själv helt och hållet inför någon annan är fint. Alla kan inte det, vågar inte.
Men med vissa människor är det så enkelt. Jag uppskattar enkelhet. Det vackra i det enkla ser man nog inte förrän man haft det oenkelt. Jag har varit där.
Och nä jag vill inte ha något annat än något väldigt enkelt ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar