lördag 5 oktober 2019

Ledig dag....



Mollie vaknade och ropade på mej, jag kröp ner till henne under täcket. Vi pratade en lång stund innan jag fick be henne gå upp och klä sej för det var skoldag.
Jag gav henne lift till plugget, vi får 45 minuter extra ihop på morgonen och det är det lätt värt.

Hon lämnades och jag for hem och löparkläderna åkte på. I väg på berget och gosse vilken dag. En sån där dag då man inte vill sluta springa. Det behövde jag inte heller. Jag lekte runt ett par timmar i den färgsprakande tavlan. Jag tror att alla färger som finns fanns representerade på berget denna bedårande vackra höstdag.

Jag fortsatte min sköna lediga liv och hoppade i badkaret, det är sällan jag badar men nu kände jag ett stort behov efter det. Innan jag kröp ner i skummet hämtade jag mej en kopp kaffe, den låg jag och smuttade på tills det var dags att hasa sej upp och ta tag i livet igen.

Jag överraskade Mollie genom att hämta henne i skolan, anledningen var att vi skulle till ICA för att fixa ingredienserna till kanelbullarna som vi tänkt baka. Hon blev superglad av att se mej och hon hoppade upp i min famn. Handlingen styrdes upp och vi drog igång med en massa sysslor i köket bums.
Först fläskpannkakan som åkte in i ugnen, sen var det bulldegen som blandades ihop och gjordes redo för jäsning.
Efter det åkte den hela kycklingen på kastrullen och potatisarna skalades.
Vi hade fullt upp i ett par timmar i köket, det var en mysig stund ihop som vi avslutade att efter middagen intagit testa dom nybakta bullarna. Galet goda.

Mollie pysslade med sitt under kvällen och jag blåstes formligen av stolen av ett samtal jag fick. Jag brukar vanligtvis avsky överraskningar men denna var helt i min smak ;) Ibland förvånas jag.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar