lördag 19 oktober 2019

Turkos.....



Jag fortsätter att tuffa på med löpningen, nästa maraton är på intågande och jag känner mej okej i formen. Detta är mitt sista inplanerade lopp i år, en form av tomhet berör mej en aning. Och för att råda bot på det så sonderar jag terrängen för andra spännande lopp. Just nu funderar jag starkt på Backyard Ultra i Sölvesborg. Tror det kan passa mej som lilla handen i handsken.

Lite mer rörelse behövdes och jag valde vedhögen. Jag ligger bra till och jag är helt övertygad om att vi inte ska behöva frysa detta året heller. Inte på grund av vedbrist i alla fall.

Myset slutade plugget och hon möttes upp i skolan. Vidare färd för att titta på en ny cykel. Hon önskade sej en turkos cykel och turkos blev det. Det är tänkt som en födelsedags present men troligtvis kommer den att börja användas innan hon blir nio.

Vi körde vidare till C4 shoppingcenter och festade loss på frusen yoghurt, säkert väldigt nyttigt med tanke på topping som bestod av dumlekolor och varm nutella. Men är det helg så är det.

Kvällen blev chill, vi njöt av varandras sällskap. Myset kollade tv och jag satt och läste i soffans hörn. Stearinljusen gav en behagligt sken och doften var även den rogivande.



Ny dag och det betyder dejt på västkusten, jag är lycklig just nu ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar