onsdag 30 oktober 2019

Så mycket bättre......




Att bli överraskad i en mataffär i Kristianstad av en böna hemmahörande i Göteborg kan förändra dagarna helt.
Och dagarna blev så mycket bättre, helt magiska.

Vi hämtade upp mysets nya cykel, köpte en viktväst på tio kilo till mej, handlade en massa god mat. Hemma i palatset brassades det en massa käk vilket utveckla mej en hel del, nya recept, nya lärdomar. Så roligt.

Tre dagars arbete vilka jag kortade ner en aning på grund av min dejt. Detta gav utrymme för aktiviteter. Vi åkte till Rebel park i Bromölla och hoppade på trampoliner, det kickbikades, det slogs volter, de skrattades väldigt mycket, vilket jag gillar skarpt.

Under fredagsmyset fastnade det en tand i en kola och jag berättade för Mollie om att hon med all sannolikhet kunde förvänta sej lite extra av tandfen, det var ju obekväm tid under helgkvällen.
Hon kammade hem 40 spänn av den lilla fen, det var hon väldigt nöjd med ;)



Vi sköt bollar till en hund med brännbollsraket på Vesan. Fyrhjulingen blev rastad.
Vi cyklade och sprang i ösregn. Vi spelade inomhusminigolf i Asarum vilket blev en hård och kul match. Förloraren (vilket inte var jag) fick bjuda på middag, den intogs på brasseriet Fridolf. Galet mysigt att sitta och prata och äta god mat. Mollie pillade med sina musslor, hon kändes stor.

Och stor var hon verkligen. Hon bryggde kaffe och serverade det på sängen under ett par mornar. Det är något jag helt klart kan vänja mej vid. Hon var verkligen stolt och självklart var även jag det.

Jag har varit på biodejt vilket jag längtat så otroligt mycket efter. Att sitta med en kvinnas hand i min under stora delar av filmen var vackert. Jag var så väldigt tacksam över att jag var där just då.
Den förfärliga snömannen var helt otroligt fin. Det var tårar och skratt blandat genom hela filmen.

Vi tog en vända till golfbanan och slog några korgar, även en vända på den 18 håliga puttingbanan passade vi på att ta i det helt fantastiskt fina höstvädret.

En välbehövlig tur till havet klämde vi in under en ledig dag och vi lyckades även fixa så att pumporna blev omhändertagna och redo för att kunna låta stearinljusen ge ett spöklikt sken.
Fullt upp må jag säga, men livet har varit leende mot mej och jag har glatt tagit emot det.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar