måndag 21 oktober 2019

Superhelg....




Ett springpass med sällskap av Mollie på cykel kickade igång vår lördagsmorgon. Efter det dusch för oss båda sen var vi redo att hoppa in i bilen och bege oss mot västkusten.
Det väntade dejt vilket jag såg fram emot massor.

Vi tog det i sakta mak och började med ett stopp på Ekohallen, Mollie ville titta på hundsaker och skriva en lista på vad för saker hennes lilla hund möjligen skulle behöva, även uträkning på hur mycket pinalerna skulle gå på gjordes. Jag tror hon kommer bli Exel mästare i sitt vuxna liv ;)

Vidare mot Skottorp för att hämta upp våra helt fantastiskt magnifika alster som vi drejade för ett tag sen. Galet stolt var jag över vackerheterna.
I bilen och vidare, vi stannade till på Skrea strand. Vi behövde andas hav en stund. Mollie var på bushumör och det ledde till mycket skratt.

Vidare och ett kort stopp i Kungsbacka innan vi tog sista biten upp till Göteborg.
Middag intogs på en Indisk restaurang och där mötte fröken dejt upp oss.

Söndag förmiddag och Universum fick ett celebert besök, vi var en aning slitna efter den vakna natten, men Mollie var väldigt pigg. Vi strosade runt en stund och lite utmaningar gjordes sen väntade de secondhand affär. Mollie hade fått i uppgift att pimpa en balkong och det uppdraget tog hon på sej med det fullaste ansvaret.
Jag roade mej med att prova skor medans dom andra fokuserade på balkongrekvisitan.

Middagen intogs på en helt fantastisk restaurang Moon Thai kitchen, närmare Thailand kommer man nog inte i Sverige. Gott var det med.

Så var det åter dags att säga hej då och ja, dom där avskeden skulle jag lätt kunna vara utan, men samtidigt så är jag så enormt tacksam för att våra vägar mötts, den där kvinnan är nämligen väldigt speciell ;)

Hemma i byn var vi klockan 23 och Mollie nattades i min säng. Jag ville ha henne nära.
En fin helg var till ända. Nu säger vi hej till måndag och skola och jobb.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar