torsdag 13 februari 2020

Bio.....

Mollie levererar...


Löpning, kompishäng och scouter det var vår tisdagen det.
Jag tog ett löppas direkt när jag klivit upp ur sängen, det gjorde mej gott.
Mollie och två tjejkompisar hämtades upp från plugget och vi tog en sväng till affären för vissa nödvändiga inköp som tex falukorv och glass ;)

Jag lagade lite mat när vi kom hem och det uppskattades väldigt, det var mysigt att sitta och samtala med dom något yngre damerna.
bordet dukades av och jag fortsatte med att brassa lite våfflor. Till det bjöds det på glass, sylt och chokladsås. En helt vanlig tisdag i Jockarp.
Tjejerna kom i pysslatagen och det var så mysigt att se dom runt bordet med papper, lim och sax.

Scouterna väntade så in till stan, jag tog en promenad när kidsen scoutade. Skrev några mail och styrde upp ett par samtal. Mycket effektivt må jag säga.

Jag nattade myset och eftersom jag haft tre nätter i vedsvängen så har jag missat nattningarna. Det var helt underbart att ligga och klia henne på ryggen och lyssna till hennes berättelser. Åter igen fick jag cred för mitt kli på ryggen och pillande i håret på min dotter ;)

Onsdag betydde ledig dag för mej. Efter att myset åkt till skolan väntade långpass i löparskorna, det blåste hårt och det från alla håll. Jag fick in en tur på 22km vilket kändes väldigt bra.
Kloklippning på Noffarna och en kopp kaffe på undantaget hann jag med innan jag vände hemåt för att ta tag i projekt städning av kåk.
Jag hann precis torka golvet klart innan min käre vän med liten son kom.
En mysig eftermiddag med sladdrande i soffan.
Mollie chillade på sitt rum en stund men sen tog hungern överhand. Mat lagades och vi vinkade av våra vänner.

In till stan för att styra upp lite inför alla hjärtans dag. Sen väntade det bio. Lassemaja filmen blev en spännande sittning. Lättsam men spännande. Mollie var nöjd med filmen och jag var nöjd med det fina sällskapet.
En bra dag helt enkelt.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar