tisdag 4 februari 2020

Särbo....




En helg på västkusten innehållde en hel del. Jag hämtade upp myset från skolan och vi tuffade iväg bums. Inom Ekohallen för färdkostinvestering. Vi gick förbi hundavdelningen och kikade lite och Mollie var mer än nöjd.

Vi fortsatte och när vi var framme stod det indiskt på menyn. Väldigt gott och magnifikt sällskap. Helgen kunde inte börjat bättre.
Kaffe i soffan var en självklarhet för att runda av maten.

Lördagen bjöd på hundpromenad vid Sisjön, en vacker plats och vi kom väldigt nära sjön. Mollie roade sej med hundträning medans vi drog igång en eld. Galet mysigt.

Vi har börjat planera inför sommarens vandring och det är minsann en hel del pinaler man behöver. Vi passade på att köpa en ny ryggsäck som är tänkt till Mollie. Jag provade ett nytt hett pannband, den investeringen får jag förvisso fundera lite mer på men de ligger minsann risigt till ;)

Badminton står ofta på schemat och så även nu, jag knapar in, men än är jag inte matchvinnare men det kommer, jag misströstar ej ;)
Mellokväll efter en god middag, godisskålen åkte fram och ja, jag kunde verkligen inte befinna mej på något bättre ställe. Allt var på topp. Melodierna var kanske inte det bästa jag hört vilket gjorde att jag tappade intresset en aning, jag slumrade till i en kvinnas famn. Trygghetskänslan var enorm.

Söndag var baddag. Men det tänkta badet var stängt och skulle rivas, vi visste ingenting om det men vi fick vackert söka en ny plan. Mot Alingsås. Det gick fint, ett helt nybyggt badhus med två andra familjer med barn i Mollies ålder gjorde att det blev en behaglig och chill stund.

Innan vi åter skulle kramas hej då så tog vi en middag på ett thaihak. Maten slank lätt ner och det var behövligt efter badet.
Körningen hem till Byn gick väldigt bra. Just nu ser jag inte så värst stora bekymmer med att vara särbo ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar