söndag 9 februari 2020

Morgonmys....



Jag hörde henne dra igenom halva huset, sen fortsatte hon en annan väg så hon slutligen kom in i mitt rum, jag log åt de lilla elefanten som kom. Hon hoppade ner under mitt täcke och jag kände hennes kropp mot min. Jag fryser mamma sa hon och kröp närmare.
Det är få mornar vi har tillsammans, antingen är det skola eller så jobbar jag på helgen, eller, löpning eller har vi något annat planerat. Så vi njöt båda två av att det var en morgon som vi kunde ligga kvar en stund.

När vi tog oss upp så hoppade jag i mina löparkläder och Mollie gick till undantaget för frulle.
Jag drog iväg och planen var att springa till stranden, en mil senare var jag framme och möttes upp av myset, mormor och hundarna. Vi gick på stranden en stund och det var väldigt glatt och mysigt.

När dom andra tog bilen hem började jag springa. Med det fick jag ihop två mil och det var behövliga och faktiskt ganska lätta mil. Solen gjorde min väg betydligt lättare. Det är ett speciellt ljus nu och det ljuset gör mej väl.

Det kom en kompis till Mollie och dom lekte fint på Mollies rum, något hände, dom blev oense om något och jag bröt det hela med frågan om dom ville baka.
Det ville dom. Vi hjälptes åt med receptet och med att räkna tsk msk och dl. Bra träning.

Dom pimpade muffinsarna lite innan ugnen och lite efter. Det är tydligen det viktigaste ;)
Självklart välte dom ner några smakprov och smaken var mer än godkänt.

Mollie åkte på restaurang och jag lämnade av kompisen och åkte vidare på jobb.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar