lördag 8 februari 2020

Wow, vilken dag......



Den enda ledig dagen denna veckan spenderades på ett utomordentligt bra sätt. Jag lämnade myset i plugget och begav mej väster ut. Båstad var målet och dit kom jag runt tio snåret. Jag möttes upp av fröken särbo och efter ett varmt mottagande blev det något kyligare.
Vi gick ut på den 60 meter långa bryggan och in i kallbadhuset. Kläderna av och in i bastun. Där satt vi och svettades en stund innan vi klädlösa hoppade i det 4.6 grader kalla vattnet. Och gosse vad skönt det var. Inte alls som mina andra upplevelse av kallbad. Detta var riktigt skönt, så skönt så att vi till och med tog en simtur. Vi hettade upp oss i bastun igen och sen i havet igen. Så höll vi på ett par timmar.
En paus i en varmvattensbassäng med utsikt på sälarna som låg som fettklumpar på stenarna i havet. Det var några helt fantastiska timmar.
Det var knappt inga andra badande så allt var lugnt, skönt och stilla. Total avkoppling och återhämtning.

Efter badet var det dags för lunch, eftersom jag förlorade i badmintonmatchen som spelades sist vi sågs så var notan på mej.
Käre tid vilken måltid.
Haket hette Sand och var beläget på Båstads grand hotell Skansen. Otroligt lyxigt och otroligt gott.




Vi tog en tur till Hovs hallar för att se på de mäktiga som naturen skapat. Jag blir alltid lite småkär i platser där vackerheten skapats av naturen. Att gå där tillsammans med kvinnan jag älskar var mäktigt. Det var så mycket kärlek och så mycket skratt, bus och glädje.

Fredags kvällen skulle jag spendera med myset så vi fick säga hej då. Jag tror inte att jag nånsin kommer att vänja mej vid våra hej då. Men dom är hanterbara och så vet jag att vi snart ska ses igen, det gör det nog lite mer osvårt.

Jag hade lovat Mollie fredagsgodis så jag slirade inom Ekohallen och köpte en påse godis till henne innan jag for hem.
Hemma i byn var jag på prick utsatt tid, bra jobbat där.
En kaffe, lite skipbo spel och mysande med hund hann vi med innan vi tog oss hem till Månsagården och parkerade oss i soffan. Vi kikade på tävlingen Sverige mot Norge och som vanligt var det tuffa tävlingar och dueller.
Vi hade en fin fredagskväll med tända ljus i lugnets vrå.

Hon och jag....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar