fredag 28 februari 2020

Sol, sol, sol.....



När man tittar på väderprognosen och det enda man ser är sol, ja då är det omöjligt att inte ge sej ut på ett långpass i löparskorna.
Den enda lediga dagen denna veckan spenderade jag därför förmiddagen med att springa.
Jag var ute och njöt i ett par timmar och jag mötte väldigt mycket folk på min väg. Alla vill ut och njuta när vi äntligen får sol.

En kopp kaffe i söderläge efter löpningen, efter det satte jag igång ett par stekar på spisen, dom stod och puttrade i tre timmar så köttet var så mört så det bara ramlade isär när det var dags att äta. En svampsås och lite färskpasta tillagades för att förgylla helgarbetet.
Men innan maten skulle avnjutas kom en vän med son på besök. Vi tog en promenad med barnvagnen i den härliga vårsolen. De var skönt att promenera och samtala i det ljuvliga vädret.

Mollie ville inte följa med så hon var hemma och pyssla med lite saker hon köpt på Panduro.
När vi kom hem från promenaden kramades vi hej då och dom for hem. Vi fixade det sista med middagen och åt till samtal om Mollies nästa party.

Den sista lilla handen på inbjudningarna till partys lades sen hoppade vi in i bilen och körde iväg med inbjudningarna. Mollie var som ett barn på julafton när hon knackade dörr. Jag älskar att se hennes glädje.

Jag skickade en fråga till en böna om hon vill gå med mej på bio på måndag. Och till min stora glädje ville hon det.
Jag minns inte sist jag såg en vuxenfilm på bio, det ska bli så fantastiskt mysigt med en biodejt.
Nu var det jag som blev barnet på julafton ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar