fredag 7 februari 2020

Ljusare....

Time...



Även torsdagen bjöd på tidig uppstigning. Klockan fem stod jag med tandborsten i munnen och chockades av min spegelbild. Jag konstaterade att spegeln ska hållas på långt avstånd vid den tiden på dygnet.
Jag flinade lite åt mej själv sen var jag redo för att angripa dagen.
Jobb i vedsvängen och efter det var det möte. Det blev ett lättsamt och intressant sådant. Och så är det visst semmeltider så årets första semla är ett faktum.

Jag kom inte hem förrän halv fem på eftermiddagen och då var myset på andra uppdrag. Lilla norfolkflickan skulle få en vaccinationspruta och myset skulle följa med. Lilla damen hade visst charmat hela veterinärkliniken och ja, jag förstår att dom smälte av sötheten.
Efter veterinären körde dom vidare till stranden för en promenad och för dagen hade havet varit stilla och lugnt.

Med det fick jag lite tid på hemmaplan, så jag drog på mej löparskorna och angrep mördabacken. Det slog mej hur ljuset förändrats den sista veckan, allt var inte grått längre. Ovanligt och fantastiskt.
Tänk att vi faktiskt är där nu igen. Att det blir ljusare och ljusare. Jag njöt av känslan och av att jag vet att träningen blir enklare med mer ljus.

När jag kom hem var alla andra också hemma. Jag busade lite med lilla valpen och det är så roligt att se att Lasse mår så bra i Jennies sällskap. Han är nog lite förälskad i henne och det är ju bra ;)

Mollie och jag luffsade hem och jag avnjöt en skön dusch innan middagen.
Och vips var det inte mycket kvar av den dagen.

Kväll på berget....


Nu fredag och det väntar dejt med en kanonböna.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar