måndag 10 februari 2020

Blåst....



När man vaknar 09:15 efter nattjänst så har man två alternativ, antingen börja lipa eller faktiskt göra dagen så bra som möjligt. Jag valde det sista alternativet.
Jag tog en kaffe på undantaget när jag skulle hämta upp mitt mys. Det var välbehövligt. Jag funderade på vad vi skulle hitta på den blåsiga och regniga söndag. Erbjudandet blev badhus med en kompis. Hon nappade bums.
Så innan middag låg vi i plurret och där var vi kvar ett par timmar.
Jag simmade lite, bastade och bubblade medan tjejerna provbadade alla andra bassänger.
Jag hittade dom till och med i barnbassängen vid ett tillfälle ;)

Vi var utsvultna när vi kom hem så pasta och mormors köttbullar vältes ner. Efter det la jag mej på soffan en stund, jag behövde vila och tiden var knapp.
Ett väldans liv på stormen utanför fönstret och det blev med det en orolig vila.
Jag gick upp och kikade ut, studsmattan var på väg upp till berget så det var bara till att knata ut och knyta fast den ännu mer.

Myset lämnades på undantaget och innan jag halv sex checkade in i vedsvängen tog jag en tur till havet. Jag ville känna det där extrema. En halv minut ute på bryggan och det dröp om mina kläder. Det var bra tryck i vinden.

Natten gick förvånansvärt bra, jag var oförskämt pigg efter så lite sömn. Jag fattar ingenting.
Vägen hem blev även den extrem, det regnade från alla håll och hela vägen flöt. Tio mm regn på några timmar märks minsann.

Hopp i lopplådan efter att jag fixat med Mollies regnkläder.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar