tisdag 8 juni 2021

Avslutningskläder.....




Gröten kom som på beställning. Vi satt vid matbordet och samtalade om dagen, vad som skulle ske och vad vi skulle göra. Skolan först såklart.
När jag lämnat Mollie där drog Kennet och jag upp på berget en sväng, det var redan över 20 grader varmt så vi tog en kort sväng i backen.

Hemma hoppade vi upp på fyrhjulingen och harvade ridbanan. Kennet skäller alltid dom första sekunderna när man börjar köra. Varför vet jag inte och han slutar som väl när man kommit upp i fart. Arbetet slutfördes och vi tog oss an röjsågen, grästrimmern var påkopplad och gräset slogs. Herregud vad det växer i år, gräset är meterhögt på sina ställen. Men nu är det ansat och vackert runt palatsets knutar.
Eftersom jag inte orkat elda så fanns det inget varmvatten och duschen var liksom ett måste efter dagens jobb, hej kalldusch.

Jag hämtade upp min dotter vid skolan och vi körde till Kristianstad. Hon ska sluta årskurs fyra på fredag och ny klänning och nya skor skulle införskaffas.
Vi hade en fin eftermiddag och jag var glad över att jag hade min dotter så nära mej. 

En av mina närmaste vänner kom förbi affären och hjälpte till med skoköpet sen körde vi vidare hemåt. Vi hämtade upp Kennet sen drog vi till sjön med vännen. Så viktig tid. Mollie badade och Kennet ja, han badade han med. Han badade så mycket så Mollie fick rädda honom. Det var en stund av skräck när han ramlade ner från bryggan. Men Mollie var rådig och hjälpte honom upp när kanten på bryggan var för hög för att han själv skulle fixa de.

Vi sa hej då till vännen och begav oss hem. 
Mollie provade sina nya kläder medan jag fixade en sen kvällsmat. Kennet fick ett par leksaker som han flög runt med och jag hängde ut en maskin tvätt.

Godnatt efter ännu en fin dag. Trots att saknade över fröken Särbo var brutal under stora delar av dagen.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar